Over ons

Over Rijschool Erkan

Rijschool Erkan biedt sinds 1991 rijopleidingen aan in Purmerend, Zaandam, Amsterdam en omstreken. Onze rijlessen zijn gestructureerd in een persoonlijke en gezellige sfeer, zodat onze leerlingen na het behalen van het rijbewijs zelfstandig de weg op kunnen.
Elke leerling is uniek en wij bieden daarom lespakketten aan die passen bij de leerling zo dat zij het rijbewijs op zijn of haar eigen tempo kunnen behalen. Onze ervaren instructeurs kunnen na enkele rijlessen inschatten hoeveel lessen nodig zijn om het niveau van het praktijkexamen te bereiken.

Leerlingen kunnen zich inschrijven voor een proefles vanaf 16,5 jaar. Woon je in Purmerend, Zaandam, Amsterdam of omstreken dan kan je bij Rijschool Erkan voor de rijlessen thuis opgehaald en na afloop weer thuis afgezet worden; rijlessen kunnen altijd afgezegd en verzet worden. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen.

Flexibiliteit

Leerlingen kunnen thuis opgehaald en afgezet worden. Rijlessen kunnen eenvoudig verzet en verplaatst worden.

Maatwerk

Voor elke leerling is er een lespakket op maat beschikbaar. Zo kun je in je eigen tempo je rijbewijs behalen.

Ervaring

Rijschool Erkan beschikt over ervaren en professionele rijinstructeurs. Daarom kun je bij ons veilig en vlot slagen voor je rijbewijs.

Meld je nu aan voor een gratis proefles!